Vanaf ieder platform

Advocatendossier is te gebruiken samen met je bestaande automatisering. Je kan dus bij je huidige systeembeheerder of hostingaanbieder blijven maar je kan ons ook vragen naar een betrouwbare partner.

Advocatendossier past zich aan het apparaat waarop gewerkt wordt werkt aan waardoor je overal kunt werken.

OneDrive integratie

Makkelijk en snel opslaan via Advocatendossier op OneDrive van Microsoft.

Google Drive integratie

Makkelijk en snel opslaan via Advocatendossier op Google Drive

Financieel

Efficiënt werken betekent veelvoorkomende handelingen slim te automatiseren. Advocatendossier koppelt met Twinfield. Dit voorkomt fouten en vertragingen. De dossieradministratie is bijgewerkt op het moment dat de boekhouding is bijgewerkt. Het automatische inlezen en verwerken van bankgegevens zorgt voor een soepel dossierproces. Werken met een gestandaardiseerde basis zorgt voor rust in het proces.

Er valt veel tijd te besparen door een goede koppeling met de boekhouding.
Martijn van Aalst

Twinfield is marktleider op het gebied van online boekhouden in Europa en onderdeel van Wolters Kluwer Tax & Accounting. Online boekhouden via Twinfield is flexibel boekhouden voor zowel kleine als grote organisaties. Hierbij wordt op een efficiënte, veilige en directe manier een administratie gevoerd en kan informatie gedeeld worden met een administratie- of accountantskantoor.

Advocatendossier is een gecertificeerde Twinfield Expert App.

Voor een zorgeloze overgang van de financiële administratie naar Twinfield, werkt Advocatendossier samen met RSult. RSult voert de volledige conversie van onder andere AFAS naar Twinfield uit en biedt boekhouders begeleiding bij de overgang.

Continuïteit en beveiliging

Veiligheid staat bij Advocatendossier voorop. We hebben een aantal belangrijke veiligheidsmaatregelen getroffen. De balans tussen gebruiksvriendelijkheid en veiligheid wordt elke keer in evenwicht gehouden. Ook worden alle gegevens versleuteld opgeslagen. Voor ieder kantoor, voor iedere cliënt en voor ieder document is er een aparte sleutel.

Gegevensbeveiliging heeft onze constante aandacht. Met ons Online Dossier wordt het risico op datalekken voor het kantoor tot een minimum beperkt.
Niels Radstake

Applicatiescanner

Advocatendossier wordt continu op kwetsbaarheden en beveiligingsrisco's gescand door Guardian360. Dit is een onafhankelijke partij die gespecialiseerd is in de beveiliging van complexe IT-infrastructuren en webapplicaties. Hierdoor kunnen wij er alles aan doen om ons beveiligingsniveau hoog te houden en zo hacks en datalekken te voorkomen.

Technische en Operationele Maatregelen

Integraal onderdeel van onze overeenkomsten zijn de Technische en Operationele Maatregelen. Daarin staat alles beschreven over de maatregelen die genomen worden in het kader van bescherming persoonsgegevens en dergelijke.